Digitale fællesskaber

Har I en plan, når afstandskrav og forsamlingsforbud sætter en stopper for aktiviteter og fællesskaber, som vi kender dem?

Forsamlingsforbud og afstandskrav er en udfordring, når vi vil engagere mennesker i meningsfulde fællesskaber. For hvordan omstiller vi foreningsaktiviteter og arrangementer, så vi sikrer aktiv deltagelse?

Svaret bliver hurtigt at aflyse, selvom det kan føre til medlemmer, brugere og borgere, der føler sig ensomme og socialt isolerede.

Digitale kommunikationsplatforme giver mange muligheder, men det er essentielt, at vi involverer deltagerne ud over skærmen, så vi får hele kroppen med. Det sikrer deltagelse og engagement trods afstand. Hvordan kommer I i gang?

handleRUM hjælper jer med at omstille inddragende og fællesskabende aktiviteter til en række coronasikre formater. Vi tilbyder både inspirationsoplæg, workshops samt at hjælpe jer hele vejen fra idé til udvikling af koncept og organisering af aktiviteterne.

Med udgangspunkt I jeres og jeres målgruppes behov og ressourcer udvikler vi sammen en række nye formater. Formaterne kan I gennemføre uden at gå på kompromis med hverken deltagelse eller sundhedsfaglige retningslinjer.

Kontakt handleRUM for et uforpligtende møde.